~Aina Atiqah & Muhammad Ali~

By: suriyati maidin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 04:50 Email | Share | | Bookmark
gambar akhir tahun+awal tahun

 
 
 
View all 25 photos...
erm lame lame sekali baru rajin mengupdate Fotopages nih... ermm lepas nih tak dak atau lambat laa update gambo lgi sbbnye camera ummie dah rooosaaaakkk uuwaaaaaa...camera terjatuh berdebok kat tepi tangga!! aiiyaaa sedihhh sediiihhh


Saturday, 13-Oct-2007 02:22 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Rayeeeee

 
 
 
View all 35 photos...
So raye cam tahun lepas gak laa pepagi lepas semayang raye p umah nenek n atok kat shah alam lepas tu p PD then p titun kat melaka....

Aaaa nih ada gambaq sikit waktu Ali & Iman bt belah mulut sesame ngan iman sehari sebelum raye meaning that 12 Oct ( hari nih genap Ali 6 bulan) and ready to eat


Friday, 14-Sep-2007 08:47 Email | Share | | Bookmark
Atiqah potong rambut for d 1st time!!

 
ni kat rumah sblm p saloon
memula tu cam takut sikit
View all 18 photos...
mmm since rambut atiqah dah panjang sgt n tebal ummie terpaksa gak potong rambut die sbb semakin susah nak sikat n ummie tgk cam panas je sbb lebat sgt.. so kite p visit kat saloon depan umah ek?!

sebenarnye nak amik gambaq banyak lagi.. tp bateri camera habiss plak!! ayaa ummie tak perasan so sikit jee nasib sempat ambik, ehehhe






Saturday, 25-Aug-2007 04:36 Email | Share | | Bookmark
Perhimpunan Sulung Keluarga Haji Hasim

 
pintu masuk
penyambut tetamu
View all 72 photos...
nih gathering family ayah bebudak nih bt kat Palm Garden Resort Putrajaya .. dari utara sampai ke selatan turun mai p berhimpun kat putrajaya nih sumer sekali yg dapat hadir ada lebih kurang 66 org keluarga haji hasim! ramai gak tu and will keep on increasing!! ehehhe








Sunday, 5-Aug-2007 04:43 Email | Share | | Bookmark
Jom makan-makan

3 serangkai
my buddies
cak! adiiikk!
View all 15 photos...
nih sesaje jee p mkn kat restaurant tomyam & seafood kat sg buluh sblm sambut bulan ramadhan



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net